Posada

 
Emil Tomašević
Rođen 08.11.1968 u Splitu - Hrvatska. Od svoje pete godine, preciznije od 1974. godine se bavi jedrenjem
Jedrio u klasama Optimist, Kadet, L 5, 420, Laser, Finn i Star, te naravno do dana današnjeg se natječe u različitim klasama krstaša, sada i ponovo aktivno na međunarodnoj sceni u klasi Beneteau Figaro 2, posebnoj po tome što se jedri uglavnom sa jednim ii najviše dva člana posade.
Nakon sezone nastupa u „domaćim vodama“ Ultra Figaro i Emil su spremni za prveskromnije nastupe i u veoma ozbiljnoj konkurenciji profesionalnih jedriličara samaca u Francuskoj.

» Emil Tomašević


Sandi Lulić
Rođen 13. 05. 1968 u Splitu. Počeo se baviti jedrenjem 1977. u JK Mornar. Jedri brojna državna prvenstva ORC, IRC, nastupa i na odobalnoj regati Middle Sea Race na Malti. Zadnje dvije godine jedri kao taktičar i kormilar u Italiji na regatnoj jedrilici Millenium 40 Vola-Vola.
Po profesiji medicinar i vrhunski fizioterapeut, Sandi posljednjih 15 godina živi od mora i na moru kao profesionalni transfer skiper sa pređenih 20.000 Nm.
Posljednjih nekoliko godina vodi vlastitu firmu za tehničke usluge i servis jedrilica i palubne opreme.


» Sandi Lulić


Šime Stipaničev
Inženjer brodogradnje, jedriličar, voditelj projekata.
Od najranijeg djetinjstva je u kontaktu s morem i jedrenjem. Sudjelovao je u brojnim domaćim i međunarodnim jedriličarskim regatama, od olimpijskih klasa do maksi krstaša.
Kao profesionalni skiper i jedriličar u svojoj je karijeri prejedrio više od 100 000 nm Mediterana i Atlantskog oceana.

» Šime Stipaničev


Isabelle Joschke
Isabelle Joschke , jedna od najpoznatijih ženskih solo jedriličara iz nove Francuske generacije Minista . Nakon 5 godina nastupa u Minitransatu , već potpuno isti period od 4-5 godina bilježi nastupe upravo u klasi Beneteau Figaro . Sa svojim brodom je nastupila na čak 4 La Solitaire du Figaro , pa kao žena ima i najveći broj nastupa u ovoj čuvenoj regati . Isabele je samostalno i u regati prešla Atlantik 4 puta na Minitransatu i jedan put na Solotransatu Figaroa .
 
 

» Isabelle Joschke


Damir Repac
Profesionalno iskustvo:
Zaposlen u AAG design centru kao testni skipper i jedriličar, te skipper regatne jedrilice za utrke oko svijeta VOR 60 bivši Chessie Racing, AA Big One.

Regatno iskustvo:

Jedri  i natječe se od svoje sedme godine u klasama Optimist, Cadet, 470 i Laser, od 1990 na regatnim krstašima raznih veličina pobjeđuje na mnogim poznatim Hrvatskim regatama , gdje ostvaruje i vremenske rekorde .
Od 2005 do 2012 jedri i takmiči se na AA Big One-u, jedrilici klase VOR, kao skipper ili tehničar odgovoran za kompletno funkcioniranje golemog regatnog krstaša.
» Damir Repac